Kies uw taal
Mand
Uw mandje is leeg
Gratis
levering

Verbrand vet z Kimera

Kimera bevat speciaal geselecteerde ingrediënten die de stofwisseling verbeteren en versnellen vetverbranding. Weet je dat vet kan een perfecte bron van energie zijn? U hebt alleen maar de juiste stimulans nodig, die effectief initieert het proces het verkrijgen. Kimera helpt jou met dit!

Bouw spieren van staal met de kracht van het vuur.

Kimera by Somatodrol is een unieke combinatie met thermogene eigenschappen. Kimera bevat twee geavanceerde formules: Proprietary Kimera Complex en Thermogen die zal je helpen om je workouts te maximaliseren en het vergroten van je stofwisseling.

Je weet heel goed dat je echt hard train. Je weet ook heel goed dat er geen magische formule bestaat die al dat harde werk voor jou zal doen. Wat Kimera geeft is de multi-tier resultaten die je nodig hebt om het volgende level te bereiken. Kimera transformeert niet de verliezers tot winnaars. Maar transformeert winnaars in legende.

1042mg Proprietary
Kimera Complex
612,5mg Thermoagen

KIMERA

Geïnspireerd door de mythische Chimera, een vuurspuwende hybride, Kimera by Somatodrol combineert de meest krachtige ingrediënten. Meer energie, meer kracht, meer vuur van binnenuit: je zult het verschil vanaf de eerste dag te voelen. Met Kimera je zult een ongelooflijke transformatie ervaren.

Boost je metabolisme. Haal het ideale vetpercentage. Haal meer energie.
Kimera zal je leiden.

  • 1 Sneller vet verbranden
  • 2 Boost metabolisme met 37%
  • 3 Burn zelfs 300 calorieën meer tijdens elke training
  • 4 Vervang vet voor energie
  • 5 Verhoog de intensiteit van je workouts
  • 6 Sculpt je spieren

burn meer

Waarom verbranden 500 calorieën als je kan branden 800? Een van de manieren om meer calorieën te verbranden is om harder of langer te trainen. Wat als je kon gewoon meer calorieën verbranden? Met Kimera is het mogelijk!

Dosering

Neem 1 tot 3 capsules per dag, afhankelijk van jouw behoeften. Neem de eerste capsule voor het ontbijt, dan de volgende om de 4-5 uur. Drink veel water. De dosis van 3 capsules per dag niet overschrijden.
1 pakje van 60 capsules

Proprietary Kimera Complex 347,34 mg

Green Tea Extract ( 55% EGCG) 181,33 mg
Bitter Orange Extract 111,67 mg
Anhydrous Caffeine 52,67 mg
Black Pepper Extract - PIPERINE 1,67 mg

Thermoagen 204,92 mg

Guarana extract (22%) 68,33 mg
Tyrosine 56,67 mg
Ginger (5% gingerols) 44,67 mg
Chili fruit extract 18,33 mg
Nicotinamide Niacyn (Vitamin B3) 10,75 mg
Bioperine 3,33 mg
Thiamine (Vitamin B1) 1,67 mg
Chromium x 6H20-Chrome 0,67 mg
Riboflavin (Vitamin B2) 0,5 mg

Other ingredients:

Quinoline yellow – colour E104
Erythrosine – colour E127
Gelatine (pork-beef gelatine)
Titanium dioxide – colour E171
Microcrystalline cellulose (filling agent E460)
Magnesium stearate (anti-caking agent E470B)
Silicon dioxide (anti-caking agent E551)
Probeer

MARTA GUT

Het was Marta's vader, die stelde haar voor aan de sport toen ze jong was. Drie jaar geleden Marta had een baby en nu probeert zij om deze passie door te geven aan haar zoon. Ze is een biotechnologist, een model en ondernemer. Behalve dat is zij een fotomodel en heeft ook in commercials en tv-series gespeeld. Marta is verschenen op vele covers van Poolse en buitenlandse tijdschriften, bijvoorbeeld tweemaal in DXL Magazine USA, CKM, Muscular Development en een paar keer in de Playboy. Ze was ook het gezicht van Need for Speed Hot Pursuit.

bereik de
next level

met Kimera
zal je je DOEL bereiken

Kimera is een onderdeel van de Iridium Labs bodybuilding waaier van producten! Onze producten worden gewijd aan bodybuilders die graag indrukwekkende spieren op bouwen en krijgen een geripte lichaam! Probeer Kimera met Somatodrol, Cerberus en Minotaur - ze werken het beste in combinatie!
Probeer
x

Toegevoegd aan mandje

Uw mandje:
Totaal: 0 €

Klanten kochten ook: